COMPLEX CALITHEA RESERVATIONS

 • Студио с директен изглед море на ниво сутерен

  Сутерен, 1 етаж
  Студиото на комплекс “Калитеа” представлява едно голямо помещение обзаведено с кухненски ъгъл, маса за хранене с четири стола, както и двойно легло.
  лв. 163 лв. за нощувка
 • Стандартен едноспален апартамент

  от 2 до 4 етаж
  Стандартният едноспален апартамент е със спираща дъха гледка към морето. Той се състои от две стаи – спалня, хол, просторен санитарен възел и килер с пералня.
  лв. 272 лв. за нощувка
 • Едноспален апартамент с голяма тераса и директен изглед море на ниво сутерен

  Сутерен, 1 етаж
  Едноспалният апартамент на ниво сутерен гарантира спираща дъха гледка към морето. Подобно на стандартният едноспален апартамент, той се състои от две стаи – спалня и хол, просторен санитарен възел и килер за съхранение.
  лв. 272 лв. за нощувка
 • Двуспален апартамент

  на 3 и 4 етаж
  Двуспалните апартаменти подобно на останалите категории апартаменти на комплекс “Калитеа”, също гарантират спираща дъха гледка към морето. За разлика от всички останали категории, двуспалните апартаменти имат огромни панорамни прозорци в общото холно и кухненско помещение, което открива забележителната морска панорама.
  лв. 331 лв. за нощувка
 • Двуспален апартамент с веранда

  Партерно ниво, 2 етаж
  Този тип апартамент е идеален за семейства обичащи близостта с природата, водата и топлото слънце. Изнесената в страни веранда, допринася за усещането да си точно над водата, както и дава възможност за директен достъп в градината на комплекса.
  лв. 331 лв. за нощувка
 • Делукс апартамент

  5 етаж
  Делукс апартамента е едно от скритите божествени места на “Калитеа” комплекс. Това е един от най-луксозните апартаменти в комплекса, който се намира на последния етаж в сградата и предлага величествена морска панорама, чрез уникалните си тераса и огромно общо помещение. Общото помещение на апартамента е снабдено с панорамни отварящи и сгъващи се врати, които предоставят възможността на гостите да слеят общото помещение с огромната си тераса.
  лв. 400 лв. за нощувка
 • Пентхаус

  5 етаж
  Пентхаус апартамента е перлата на комплекс “Калитеа”. Това е най-луксозният и романтичен апартамент, намиращ се на върха на сградата. Благодарение на двете си тераси и огромно общо помещение, той предлага величествена морска панорама.
  лв. 433 лв за нощувка
×