Прочетете мненията на нашите гости

Вашето мнение е важно за нашия екип. То е основа за подобряване на качеството на услугите, които предлагаме. Тук може да прочетете какво мислят нашите гости, както и да оставите своето мнение с нашата контактна форма , което ще бъде публикувано тук.

testimonials

Място, което се помни за дълго

висок скалист бряг, от който се открива спираща дъха гледка. Апартаментите са добре оборудвани и разполагат с всичко необходимо за продължителен престой. Наличен е и частен паркинг с ограничен достъп. Плажът на пристанището е сравнително близо, но е трудно достъпен без автомобил. Същото се отнася и за разположените в близост заведения. Магазини може да се намерят на няколко километра. Местонахожденито на комплекса е отлична отправна точка за посещение на Нос Калиакра и прекрасните плажове на северното Черноморие.

И. СТОИЛОВ (БЪЛГАРИЯ)

Booking.com Award Season 2022

guest_awards_2022

Booking.com Award Season 2023

Digital-Award-TRA-2023

Booking.com Award Season 2024

Digital-Award-TRA-2024

Уникално място!

Гледката от това място е невероятна! Много усмихнат и отзивчив персонал, предложиха ни студио с по-добра гледка, защото други гости си бяха отменили почивката в последния момент. Накараха ни да се почувстваме у дома си! Благодарим! 🙂

ДЕСИСЛАВА (БЪЛГАРИЯ)

Фантастична, спираща дъха гледка

Просторен апартамент със всичко необходимо за добрата почивка. Персоналът е дискретен и отзивчив. А бутилката студено вино като комплимент, изпита на фона на тая гледка е повече от вълнуващо. Плажът е чист и спокоен, а морето също чисто и през повечето време спокойно. Горещо го препоръчвам на хора, които искат пълен релакс!

СНЕЖАНА (БЪЛГАРИЯ)

Ще посетим отново

Изключителна гледка,много чисто и просторно,нова сграда и обзавеждане, предоставящо всички удобства.

ВЕЛИНА (БЪЛГАРИЯ)

Фантастичен

Местонахождението е страхотно. Тихо и уютно място със страхотна панорама. Стаите са добре оборудвани с вкус и всякакви удобства. Може би ако имаше някакво ресторантче и едно малко басейнче непосредствено пред тази страхотна панорама това щеше да бъде най прекрасното място на българското Черноморие…

ИВАН (БЪЛГАРИЯ)

×